nieuws

Unipro komt met kinderbroodje

Horeca

Bakkersconcern Unipro introduceerde tijdens de Horecavakbeurs Rosmalen, begin november, een Funny Family broodje.

Het broodje, in de vorm van een beertje, bevat een klein cadeautje. ‘Het lijkt een beetje op het bekende verrassingsei voor kinderen’, vertelt Ben de Zwart namens Unipro. ‘Het broodje is ook een beetje zoetig van smaak en er zit gele room in. Op de room ligt een rood balletje, met daarin een dierenfiguurtje.’ Het broodje is sinds september op de markt. ‘Vooral bij bakkers loopt het al heel goed’, vertelt Karin Borger van Unipro. ‘Maar het is zeker ook geschikt voor cafetaria’s en lunchrooms. Het broodje hoeft namelijk alleen ontdooid te worden en dan is het klaar voor de verkoop.’

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels