nieuws

Vergadering Kwalitaria mogelijk uitgesteld

Horeca

De geplande landelijke vergadering van Kwalitaria-leden op 20 november is op losse schroeven komen te staan. Het verwerken van reacties van leden op voorstellen voor de samenwerking met grossier VEN vergt meer tijd en ook zijn een aantal bestuursleden op vakantie, legt Kwalitaria-voorzitter Ger Quaden uit.

Tijdens drie regionale bijeenkomsten konden leden reageren op de voorstellen. ‘De opkomst was goed. Over het algemeen waren de reacties positief, maar er waren ook kanttekeningen’, aldus de voorzitter. Hij benadrukt dat het een goede zaak is dat leden hun stem laten horen.Op de vergadering van 20 november zou de samenwerking tussen Kwalitaria en Ven officieel worden bekrachtigd. Quaden verwacht dat de vergadering nog wel dit jaar plaats grijpt.Overigens hebben vijf Kwalitaria-leden hun lidmaatschap pro forma opgezegd naar aanleiding van de voorgestelde samenwerking met VEN. De voorzitter deed dit eerder af als ‘een storm in een glas water.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels