nieuws

Verhuisd

Horeca

Het centraal kantoor van Antoine Petit (horeca in ziekenhuizen) is verhuisd van Rotterdam naar het nieuwe hoofdkantoor van Albron in De Meern.

Het centraal kantoor van Antoine Petit (horeca in ziekenhuizen) is verhuisd van Rotterdam naar het nieuwe hoofdkantoor van Albron in De Meern. Antoine Petit maakt daar deel uit van de nieuwe business unit, Albron Foodservice. In principe zal aan het karakter van Antoine Petit weinig veranderen. De directie en het management blijven hetzelfde en krijgen tevens de leiding over Albron Foodservice. Behalve Antoine Petit maken nog twee formules deel uit van Albron Foodservice, te weten Albron QiosQ Foodshops en Albron Petit Café met vestigingen in bouwmarkten.

Voor informatie: Albron Foodservice, De Meern. Tel. (030) 669 56 80.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels