nieuws

Voorrondes ‘Lekkerste Broodje’ geschrapt

Horeca

Twee voorrondes voor de wedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland’ zijn geschrapt. Het gaat om de voorrondes in Apeldoorn en Zwolle.

‘De meeste inschrijvingen voor de wedstrijd komen namelijk uit het westen en zuiden van Nederland’, licht Johan van der Weerd toe namens de Stichting Activiteiten IJsfrica (fastfood en ijsbedrijven). ‘Qua reisafstand is het dus handiger om de voorrondes in Amsterdam en Nijmegen te houden.’ Volgens Van der Weerd was het vooraf al de bedoeling om de voorrondes af te stemmen op de inschrijvingen. ‘We hebben in de inschrijfformulieren Apeldoorn en Zwolle wel opgenomen, om inschrijvingen in die regio’s te trekken. De voorrondes zijn nu op 7 november in Amsterdam, op 13 november in Nijmegen en op 20 november in Amsterdam. Locaties zijn de vestigingen van wedstrijdsponsor Hanos in de genoemde plaatsen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels