nieuws

WK Bokkenollen

Horeca

Liefst 89 teams deden zaterdag een poging het WK Bokkenollen in Griendtsveen te winnen. Voor de derde keer trapte het dorpje in De Peel het bokbierseizoen op deze ludieke wijze af.

Tijdens het WK Bokkenollen dienen de teams een dienblad met bokbier zo snel mogelijk over dertien hindernissen te krijgen. Niet alleen de snelste tijd levert punten op. Ook de overgebleven hoeveelheid bier wordt gemeten. Beide resultaten bepalen wie er naar huis gaat met de Bavaria BOKkaal. Organisator Gerold van der Vrande, eigenaar van Herberg De Morgenstond, spreekt van een groot succes, mede te danken aan het fraaie weer. De deelnemers en de naar schatting twaalfduizend toeschouwers lieten zich het bokbier in ieder geval goed smaken. 25 fusten werden er leeggetapt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels