nieuws

Aardappeltaarten via internet

Horeca

Middels een onlangs gestarte actie biedt AVIKO ondernemers de mogelijkheid om behalve via de reguliere weg nu via internet bestellingen te plaatsen. Een geselecteerde groep afnemers in de catering en instellingenwereld ontvangt via hun grossier een monsterdoosje van de twee varianten Quiche de Pommes de Terre, waarbij gewezen wordt op de mogelijkheid via internet te […]

Middels een onlangs gestarte actie biedt AVIKO ondernemers de mogelijkheid om behalve via de reguliere weg nu via internet bestellingen te plaatsen. Een geselecteerde groep afnemers in de catering en instellingenwereld ontvangt via hun grossier een monsterdoosje van de twee varianten Quiche de Pommes de Terre, waarbij gewezen wordt op de mogelijkheid via internet te bestellen. De Quiche de Pommes de Terre is geschikt voor bereiding in combi-steamer, oven of magnetron.

Informatie: AVIKO bv, Steenderen, tel. (0575) 45 82 00

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels