nieuws

Actie voor zieke cafetariahouder

Horeca

Jan van Engelen uit Ossenzijl wil een actie starten om eigenaar Bert Brouwer van snackbar Ome Jan in Apeldoorn weer op de been te helpen. Brouwer houdt sinds begin dit jaar met rugklachten het bed. Slechts een operatie in het buitenland biedt wellicht soelaas. En dat kost geld.

Van Engelen heeft het met de cafetariahouder te doen. ‘In 1986 kwam Bert bij mij in de zaak. Zeven jaar later nam hij de snackbar over. Het ging hem voor de wind, totdat zijn rug hem in de steek liet.’ Momenteel houdt zijn vrouw de zaak draaiende. Volgens Van Engelen overweegt de familie Brouwer de zaak te verkopen. Van Engelen kan zich voorstellen dat collega’s zich door het drama voelen aangesproken. Hij roept iedereen op een duit in het zakje te doen, om Brouwer te helpen. ‘Bijvoorbeeld door het afdragen van een kwartje per verkochte snack. Maar er zijn misschien nog wel andere ideeën om hem te helpen.’ Wie suggesties heeft kan bellen met Van Engelen: 0561-477490.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels