nieuws

Amrâth naar Zeeland en Berg en Dal

Horeca

Amrâth Hotels heeft Grand Hotel Arion in Vlissingen, hotel Arneville in Middelbrug en Best Western Hotel Erica in Berg en Dal overgenomen.

Deze nieuwe, snelgroeiende hotelketen van belegger en oud-reclameman Giovanni van Eijl heeft nu tien hotels, waarvan de helft is aangesloten bij Best Western. Amrâth exploiteert ook theater, congres- en partycentrum De Graaf Wichman in Huizen.
Met de overnames in Vlissingen en Middelburg is Amrâth nu ook in Zeeland vertegenwoordigd. Amrâth profileert zich als een viersterrenketen met een hoog niveau aan comfort en service in een vriendelijke en informele sfeer. Elke vestiging wordt geleid door een zelfstandige manager, die de gastheer of gastvrouw is. De keten ging in 1995 uit de startblokken. Toen kocht Van Eijl zijn eerste hotel. Afgelopen zomer inroduceerde hij de hotelgroep onder de naam Amrâth. Dat is de meisjesnaam van zijn moeder. Die klinkt origineler en internationaler dan zijn eigen naam, vindt Van Eijl.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels