nieuws

Boekhouding via internet

Horeca

Bedrijven kunnen voortaan hun boekhouding ook via internet doen. Met het pakket van BoekBank kunnen ze boekhouden, factureren, aanmanen en BTW-aangifte doen. De ondernemer kan zich via de site www.boekbank.nl aanmelden en direct aan de slag.Het pakket kan onbeperkt worden gebruikt voor een vast bedrag per maand (ƒ89,- excl. BTW). De gebruiker hoeft geen onderhouds- […]

Bedrijven kunnen voortaan hun boekhouding ook via internet doen. Met het pakket van BoekBank kunnen ze boekhouden, factureren, aanmanen en BTW-aangifte doen. De ondernemer kan zich via de site www.boekbank.nl aanmelden en direct aan de slag.Het pakket kan onbeperkt worden gebruikt voor een vast bedrag per maand (ƒ89,- excl. BTW). De gebruiker hoeft geen onderhouds- of garantiecontract af te sluiten en nooit een nieuwe versie te installeren. Het maken van backups wordt elke nacht voor de deelnemende bedrijven gedaan.’De bedrijfsgegevens zijn beveiligd met een code. En bovendien is onze site nog eens extra beveiligd’, zegt Hans van Heertum van BoekBank. Geïnteresseerden kunnen een maand lang gratis op internet hun boekhouding voeren.

Voor informatie: BoekBank, Amsterdam. Tel. (020) 611 35 53.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels