nieuws

Buffetsysteem

Horeca

In samenwerking met hotelketen Marriott heeft het Zwitserse concern Spring een nieuw buffetsysteem ontwikkeld, bedoeld voor de kleinere buffetten, het ontbijtbuffet van garni-hotels, de coffeeshop en de snackbar. Het systeem bestaat uit verschillende onderdelen, die verwarmd worden door een inductie-inbouwrechaud. Het concept kent alle voordelen van de inductietechniek: de temperatuur is precies regelbaar (gerechten blijven […]

In samenwerking met hotelketen Marriott heeft het Zwitserse concern Spring een nieuw buffetsysteem ontwikkeld, bedoeld voor de kleinere buffetten, het ontbijtbuffet van garni-hotels, de coffeeshop en de snackbar.

Het systeem bestaat uit verschillende onderdelen, die verwarmd worden door een inductie-inbouwrechaud. Het concept kent alle voordelen van de inductietechniek: de temperatuur is precies regelbaar (gerechten blijven op de juiste serveertemperatuur); geen gloeiend hete plaat (de gebruiker kan zich er niet aan branden); eenvoudig schoon te maken.De deksels laten zich volgens Spring gemakkelijk openen en sluiten dankzij een ingebouwde veer. Het condenswater van de deksels wordt teruggeleid naar een opening. Er komen dus geen waterdruppels op het voedsel terecht.

Voor informatie: Spring AG, Zwitserland. Tel. (00) 41 71 973 75 75.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels