nieuws

Cateraars nu te vinden door internetsite

Horeca

Cateraars waren altijd zijn moeilijk te traceren. Met de internetsite www.avondjeuit.com is dit probleem verholpen.

Hoeveel partycateraars bestaan er eigenlijk in Nederland? Volgens de organisatie van Avondjeuit.com zijn er op hun site 1800 (party)cateraars te vinden. Initiatiefnemer P.A.M. van den Bergh: ‘Het was monnikkenwerk om al die adressen bij elkaar te krijgen, maar er staat nu echt heel veel op de site.’Cateraars waarvan de gegevens niet kloppen of die nog niet vermeld worden, kunnen zich melden via http://www.avondjeuit.com. Vermelding op de site is gratis. Het doel van de site is vrijwel alle Nederlandse bedrijven tonen die van een ‘avondje-uit’ een succes kunnen maken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels