nieuws

Chinese restaurants werken aan toekomst

Horeca

Een kwaliteitssysteem waarmee de Chinese ondernemer zelf aan de slag kan. Dat is het uitgangspunt voor het boek “Rendementsverbetering Chinese Horeca”.

De Chinese ondernemer heeft de laatste jaren steeds meer concurrentie gekregen. Er zijn meer restaurants met een buitenlandse keuken dan voorheen. Daarnaast zijn Chinees-Indische restaurants gegroeid in aantal en luxe, zijn supermarkten langer open en hebben een gevarieerd aanbod aan kant-en-klaar maaltijden en stellen gasten steeds hogere eisen aan kwaliteit en service. Ook moet de Chinese ondernemer aan steeds strengere eisen voldoen. Om zijn rendement en concurrentiepositie te verbeteren zal de Chinese ondernemer op deze ontwikkelingen moeten inspringen. Rendementsverbetering Chinese Horeca is hierbij een handig hulpmiddel.Het tweetalige boek Rendementsverbetering Chinese Horeca is ontwikkeld in opdracht van de sector Chinees-Indische bedrijven van Koninklijk Horeca Nederland in samenwerking met Grande Cuisine Foodstep uit Wageningen en het bedrijfschap Horeca en Catering. Het boek wordt binnenkort aan alle leden van de sector gratis toegezonden. Het boek is tevens verkrijgbaar bij het bedrijfschap Horeca en Catering.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels