nieuws

Clinton betaalt alsnog Britse drankrekening

Horeca

De geruchten dat de Amerikaanse president Bill Clinton zijn rekening niet betaalde toen hij vorige week een Britse pub binnenstapte om een hapje te eten, zijn juist.

Het boulevardblad Mirror had een groot verhaal gemaakt van het feit dat een van de verslaggevers van de krant de rekening had betaald toen Clinton de pub verliet zonder af te rekenen. Woensdag meldt het blad dat het inmiddels van de Amerikaanse ambassade in Londen een cheque heeft ontvangen ter waarde van 24,70 pond (zo’n negentig gulden) om de kosten van de lunch te dekken. De ambassade bedankt de journalist die ‘het intiatief nam deze vergissing te herstellen.’ De krant zegt dat het geld zal worden geschonken aan een charitatief doel.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels