nieuws

Clinton ‘vergeet’ rekening café

Horeca

De Amerikaanse president Clinton heeft een Britse caféhouder met de rekening laten zitten nadat hij daar had geluncht. Clinton was vertrokken voordat de kroegbaas het doorhad, zo meldde de Britse krant The Times vrijdag.

De Amerikaanse president was in Londen met zijn gezin, na een bezoek aan Ierland. Nadat hij thee had gedronken met koningin Elizabeth, ging hij met zijn vrouw en dochter winkelen in de Britse hoofdstad.
Na afloop bezochten de Clintons een bar in Portobello Road. De president liet zich verschillende soorten vis goed smaken. Hij at en dronk voor honderd gulden en verdween toen weer even snel als hij was gekomen, zo vertelde de verbouwereerde kroegbaas. Toch meent hij niet dat Clinton expres niet heeft betaald. ‘Ik denk dat hij er gewoon niet bij heeft stilgestaan.’
Gelukkig voor de waard stond het Britse boulevardblad The Mirror klaar om de rekening te voldoen. In de vrijdageditie van de krant staat een uitgebreid artikel met een gedetailleerd overzicht van het presidentiële menu.
Volgens de cafébaas was Clinton erg spraakzaam. Zo zei hij zich nog nooit zo ontspannen te hebben gevoeld in de afgelopen acht jaar.

Reageer op dit artikel