nieuws

Combisteamer reinigt zichzelf

Horeca

Agimex won met de Eloma combisteamer Multimax EDC de Innovatie Award op de Fresh Food. ‘Het bijzondere van dit apparaat is dat het zichzelf volautomatisch reinigt’, aldus Agimex. Het zelfreinigingsysteem is volledig geïntegreerd en heeft vaste aansluitingen voor reinigingsmiddel en glansspoel. Het water komt rechtstreeks van de waterleiding in de combisteamer. Het programma bestaat uit […]

Agimex won met de Eloma combisteamer Multimax EDC de Innovatie Award op de Fresh Food. ‘Het bijzondere van dit apparaat is dat het zichzelf volautomatisch reinigt’, aldus Agimex. Het zelfreinigingsysteem is volledig geïntegreerd en heeft vaste aansluitingen voor reinigingsmiddel en glansspoel. Het water komt rechtstreeks van de waterleiding in de combisteamer. Het programma bestaat uit de volgende stappen: inweken, automatische dosering van reiniger, inwerken, wassen, automatische dosering van glansspoel, naspoelen en drogen. De roterende sproeier zorgt voor gelijkmatige verdeling van het water en reinigingsmiddel. Door de verrijdbare transportwagen zijn de reservoirs zonder sjouwwerk te verplaatsen en te koppelen. Als u meer wilt weten, belt u Agimex in Vught (073) 65 61 548.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels