nieuws

Eko-beurs voor de horeca

Horeca

In het Provinciehuis te Den Haag wordt op 19 februari van 10.00 tot 16.00 uur de EKO-horecabeurs 2001 gehouden.

Dit evenement is bedoeld voor restauranthouders, koks en toeleveranciers met belangstelling voor biologische producten. Diverse leveranciers presenteren hun eko-producten, die ook geproefd kunnen worden. De meest recente ontwikkelingen rond biologische producten in de horeca worden toegelicht en er zijn enkele workshops gepland.

Tijdens een proeverij eerder dit jaar bleek dat niet alleen topkoks, maar ook de minder exclusieve restaurants en de eetcafés belangstelling hebben voor eko-producten.De organisatie is in handen van Nieuwland Advies, met medewerking van Koninklijk Horeca Nederland, Eurotoques, Relais du Centre en de Vereniging van Koks werkend met Biologische producten (VKB). De entreeprijs voor de EKO-horecabeurs bedraagt ƒ35,-.

Voor informatie: Nieuwland Advies, Wageningen. Tel. (0317) 46 72 46.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels