nieuws

Geen ongewenste geuren meer in de zaak

Horeca

Producent Henkel Ecolab zegt hierover: ‘Ne-O-dor vernietigt ongewenste geuren en produceert een natuurlijke frisse sinaasappelgeur. Sprenkel het onverdund in het putje of container en de onaangename geur is gedurende lange tijd verdwenen’. Het is niet toepasbaar op oppervlakken waar voedsel bereid wordt. Als u meer gegevens over deze geurneutralisator wilt, kunt u bellen naar Henkel-Ecolab […]

Producent Henkel Ecolab zegt hierover: ‘Ne-O-dor vernietigt ongewenste geuren en produceert een natuurlijke frisse sinaasappelgeur. Sprenkel het onverdund in het putje of container en de onaangename geur is gedurende lange tijd verdwenen’. Het is niet toepasbaar op oppervlakken waar voedsel bereid wordt. Als u meer gegevens over deze geurneutralisator wilt, kunt u bellen naar Henkel-Ecolab Customer Service in Nieuwegein, telefoon (030) 60 82 345.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels