nieuws

Geurtjes

Horeca

Ondanks goed en regelmatig schoonmaken, kan er in een bedrijf toch een onaangename geur ontstaan. Vetputten, afvoerputjes, afvalcontainers en toiletruimtes kunnen vieze geuren verspreiden. Henkel-Ecolab zegt de oplossing voor dit euvel te hebben: Ne-O-dor. Een biologische geurneutralisator die de vieze luchtjes ‘vernietigt’ en een natuurlijke, frisse sinaasappellucht uitstoot.Ne-O-dor is een kleurloos, vloeibaar product, dat onverdund […]

Ondanks goed en regelmatig schoonmaken, kan er in een bedrijf toch een onaangename geur ontstaan. Vetputten, afvoerputjes, afvalcontainers en toiletruimtes kunnen vieze geuren verspreiden. Henkel-Ecolab zegt de oplossing voor dit euvel te hebben: Ne-O-dor. Een biologische geurneutralisator die de vieze luchtjes ‘vernietigt’ en een natuurlijke, frisse sinaasappellucht uitstoot.Ne-O-dor is een kleurloos, vloeibaar product, dat onverdund in putjes etcetera gesprenkeld moet worden. Het kan niet gebruikt worden op oppervlakken waar voedsel wordt bereid en is geen vervanger van reinigings- of desinfecterende producten. Verpakking: zes flacons van 750 ml en twee van vijf liter.

Voor informatie: Henkel-Ecolab, Nieuwegein. Tel. (030) 608 22 22.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels