nieuws

Gran Dorado wil eigen gezicht

Horeca

Gran Dorado lanceert met ingang van volgende week een compleet nieuwe reclamecampagne, die de verhuurder van vakantiehuisjes een meer eigen gezicht moet geven.

‘Iedereen wil een goede accommodatie met prima faciliteiten, maar het belangrijkste is dat men zich lekker voelt en plezier heeft met elkaar. Die beleving is belangrijk’, aldus algemeen directeur Jan van der Dussen. In het verlengde van die gedachte is de titel van de vakantiebrochure voor het nieuwe jaar ‘Onze Vakantie’.

Voor het eerst komt Gran Dorado met een gecombineerde gids waarin naast vakantiewoningen in de Benelux en Duitsland, ook bungalows in Frankrijk zijn opgenomen. Gran Dorado kwam begin dit jaar in handen van het Franse Pierre & Vacances, een van de grootste ontwikkelaars en exploitanten van vakantieaccommodaties in Europa.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels