nieuws

Italiaanse Primerba

Horeca

Beide varianten zijn te gebruiken in pasta’s, maar ook voor het op smaak brengen van Italiaanse soepen en sausen. De rode pesto is een variant op de groene pesto, en is te gebruiken in een Mediterrane dressing. De Arrabbiata is pittiger van smaak, en daardoor geschikt voor ratatouille of chili con carne. Voor receptsuggesties of […]

Beide varianten zijn te gebruiken in pasta’s, maar ook voor het op smaak brengen van Italiaanse soepen en sausen. De rode pesto is een variant op de groene pesto, en is te gebruiken in een Mediterrane dressing. De Arrabbiata is pittiger van smaak, en daardoor geschikt voor ratatouille of chili con carne.
Voor receptsuggesties of informatie belt u naar Caterplanâ Customer Service Center in Hilversum (0800) 02 31 347 (gratis).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels