nieuws

Lid voor de kortingen

Horeca

Koninklijk Horeca Nederland (KHN) heeft z’n 18.000e lid ingeschreven. Het is café Ludwig in Amsterdam.

De uitbaters Bibiloni Vaquer en Spaargaren werden tijdens het jaarcongres van KHN in Scheveningen door voorzitter Jan Geenemans in de bloemen gezet.
Café Ludwig richt zich voornamelijk op zakenpubliek en serveert lunches (tapa’s) en verzorgt borrels. Bibiloni Vaquer en Spaargaren zijn nog maar een paar weken eigenaar van de zaak en hebben zich ‘meteen’ bij KHN aangesloten. Bibiloni Vaquer: ‘Ik ben lid geworden voor de kortingen én voor de informatie die de organisatie geeft.’
KHN groeit al jaren zeer gestaag. Eind vorig jaar schreef de brancheorganisatie z’n 17.000e lid in. Dat aantal is inmiddels dus met 1.000 toegenomen. De werving gaat selectief met de inzet van tien promotoren in de regio en in samenspraak met lokale afdelingen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels