nieuws

MH nr. 50 Beluga verder in nieuw pand

Horeca

Restaurant Beluga van Hans en Daniëlle van Wolde verhuist in maart van de Maastrichtse Havenstraat naar Plein 1992 in dezelfde stad.

De Michelinsterzaak betrekt er een imponerend pand op het nieuwe Céramique-terrein.
In het pand, ontworpen door architect Jo Coenen, is een à la carte-restaurant gepland met 45 zitplaatsen en een gezelschapsruimte voor 35 personen. Bovendien komen er een aparte lounge en een riant lunch- en dinerterras aan de Maas. De huidige naam wordt gehandhaafd.
Beluga opende in februari 1997 en telt nu 28 restaurantplaatsen beneden alsmede een groepsruimte voor 30 personen en een keuken op de eerste etage. Met name dit laatste was voor Hans van Wolde een beletsel.
Het nieuwe pand werd onlangs aangekocht. Het oude is voor overname beschikbaar.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels