nieuws

Nieuw: C’est du Pain in Arnhem

Horeca

Servex, dochteronderneming van NS Stations, heeft in oktober de 25e vestiging van de broodjesformule C’est du Pain geopend op NS station Arnhem. Dat maakt Servex bekend.

Deze vestiging is, net als in Breda een C’est du Pain met zitgelegenheid, vertelt woordvoerster Bertine Wildeboer.Servex verwacht de komende jaren nog meer vestigingen te kunnen openen. Onlangs is de eerste ‘koude’ versie van C’est du Pain geopend in Maastricht. Hier zijn alleen koude broodjes verkrijgbaar. Deze kleinere versie van de broodjesformule is met name geschikt voor kleinere stations, aldus de woordvoerster. Ondermeer de stations Deventer en Ede-Wageningen staan op de nominatie voor zo’n ‘koude’ versie. Servex opende de eerste C’est du Pain in 1996 op station Leiden. Servex exploiteert een tiental formules op NS stations, waarvan Kiosk de grootste is. C’est du Pain en Kiosk behoren beide tot de succesvolste formules van Servex, aldus Wildeboer.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels