nieuws

Nieuwe site met aardappelgerechten

Horeca

De website van de promotie-organisatie voor de Nederlandse aardappel, het NIVAA in Den Haag, heeft een nieuwe receptensite: www.nivaa.nl/pieperparadijs. Op deze site staan aardappelrecepten waaruit de bezoeker een keuze kan maken.

De site ziet eruit als een keuken met gekleurde kastjes, kookboeken, laatjes, ingrediëntenblok en verpakkingskleuren. In deze virtuele keuken kan de bezoeker op verschillende manieren recepten met aardappelen vinden. Bijvoorbeeld door eerst in de keukenkastjes thuis te kijken en vervolgens op de site aan te geven welke ingrediënten er in huis zijn. Ook kan de bezoeker in de virtuele keukenkastjes snuffelen en een keuze maken naar gebruiksmoment, bereidingswijze, kooktype of trefwoord.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels