nieuws

Nieuwe verdachte schietpartij restaurant

Horeca

De politie heeft maandag een 18-jarige man uit Utrecht aangehouden in verband met de gewapende overval op een Chinees restaurant in Putten.

De verdachte is van Chinese afkomst. Bij de overval, in de nacht van 1 op 2 oktober, kwam de 54-jarige restauranthouder om het leven. Zijn 53-jarige echtgenote, zijn 28-jarige dochter en haar 32-jarige man raakten gewond. De veertigjarige verdachte van Chinese afkomst die begin november werd aangehouden, is wegens onvoldoende bewijs vrijgelaten. Omdat de man illegaal in Nederland verbleef, is hij overgedragen aan de vreemdelingendienst. Hij wordt het land uitgezet. Een oproep in het televisieprogramma Opsporing Verzocht maandagavond leverde vijf tips op die de politie nog onderzoekt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels