nieuws

Ophangrail voor bestellingen

Horeca

De rail bestaat uit een aluminium profiel, waarvan het voorste gedeelte gebogen is. Daardoor zijn bestellingen en dergelijke makkelijk in het ophangsysteem te schuiven. Aan de bovenzijde van de rail is een gleuf waarin ook (ansicht)kaarten zijn te bevestigen. De knikkerrail is leverbaar in drie maten van 50, 100 en 200 centimeter, in een witte […]

De rail bestaat uit een aluminium profiel, waarvan het voorste gedeelte gebogen is. Daardoor zijn bestellingen en dergelijke makkelijk in het ophangsysteem te schuiven. Aan de bovenzijde van de rail is een gleuf waarin ook (ansicht)kaarten zijn te bevestigen. De knikkerrail is leverbaar in drie maten van 50, 100 en 200 centimeter, in een witte of zilverkleurige uitvoering. Met twee kogelpennetjes is de rails ook nog aan elkaar te koppelen. Bijbehorende schroeven en pluggen krijgt u standaard erbij geleverd. Wilt u echter geen gaten in de muur, dan is de rail ook op te hangen aan de dubbelzijdige plaktape aan de achterzijde. Meer informatie is op te vragen bij Stas, (040) 29 24 848

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels