nieuws

Puur sap

Horeca

Met de introductie van appelsap voegt Limburgs Land een nieuw artikel toe aan z’n assortiment. Het sap is gemaakt van appels die worden geteeld volgens Milieukeur-eisen. Dat betekent dat al het mogelijke is gedaan om het milieu te ontzien en dat de productie, van de groei van de appels tot en met het sap, door […]

Met de introductie van appelsap voegt Limburgs Land een nieuw artikel toe aan z’n assortiment. Het sap is gemaakt van appels die worden geteeld volgens Milieukeur-eisen. Dat betekent dat al het mogelijke is gedaan om het milieu te ontzien en dat de productie, van de groei van de appels tot en met het sap, door een onafhankelijke instantie is gecontroleerd. Er zijn geen andere ingrediënten aan toegevoegd; het gaat om 100 procent puur sap. Omdat er niets gedaan is om het sap helder te maken, oogt het troebel. Limburgs Land staat voor natuurzuivere streekproducten uit Limburg, die o.a. verkocht worden door de Limburgse Horeca Centrale.

Voor informatie: Dageraad/Limburgs Land, Hoensbroek. Tel. (045) 528 45 65.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels