nieuws

Relatiepakket

Horeca

Les Patrons Cuisiniers introduceert z’n culinaire relatiepakket. Dit bestaat uit een fles champagne Germain Brut Prestige Tête de Cuvée, vergezeld van twee champagneglazen en het Les Patrons Cuisiniers-kookboek. Een boek met interviews over de culinaire filosofieën en favoriete kooktechnieken van de patrons, toeristische en anekdotische informatie over de streek waarin zij werken, informatie over de […]

Les Patrons Cuisiniers introduceert z’n culinaire relatiepakket. Dit bestaat uit een fles champagne Germain Brut Prestige Tête de Cuvée, vergezeld van twee champagneglazen en het Les Patrons Cuisiniers-kookboek. Een boek met interviews over de culinaire filosofieën en favoriete kooktechnieken van de patrons, toeristische en anekdotische informatie over de streek waarin zij werken, informatie over de champagne en veel recepten, voorzien van foto’s.
De inhoud zit in een scharnierkist, met apart glazeninterieur. De prijs bedraagt ƒ139,- excl. BTW en bezorgkosten. De losse verkoopprijs van het boek is ƒ99,-. Het relatiepakket is te bestellen bij het secretariaat of bij de aangesloten restaurants.

Voor informatie: Les Patrons Cuisiniers, Zaltbommel. Tel. (0418) 51 66 80.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels