nieuws

Sandwich van de maand

Horeca

Johma gaat van start met een nieuwe reeks ‘sandwiches van de maand’. Elke maand een sandwich, afgestemd op de nieuwe culinaire trends. Januari 2001 begint met de sandwich Japanse Tonijn. Dit is een smaakvariant op bruin brood, belegd met tonijn, paprika, maïs en een pittige Japanse wasibidressing. De sandwiches zijn geschikt voor de verkoop via […]

Johma gaat van start met een nieuwe reeks ‘sandwiches van de maand’. Elke maand een sandwich, afgestemd op de nieuwe culinaire trends. Januari 2001 begint met de sandwich Japanse Tonijn. Dit is een smaakvariant op bruin brood, belegd met tonijn, paprika, maïs en een pittige Japanse wasibidressing. De sandwiches zijn geschikt voor de verkoop via bedrijfsrestaurants, benzinestations en automaten. Johma ondersteunt de serie met promotiemateriaal.

Voor informatie: Johma Nederland, Losser. Tel. (053) 537 34 00.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels