nieuws

Schoon keukengerei

Horeca

Bakker Professional, totaalinrichter voor horeca en instellingen te Berlikum, en GR Europe, verkoper van reinigingssystemen voor keukenmaterialen in horeca en grootkeukens te Velsen, werken sinds kort samen. Bakker Professional is leverancier geworden van GR-systemen voor de horeca- en grootkeukens in Friesland. Het GR-systeem maakt keukengerei ‘nieuw’ en schoon. Volgens de firma’s behoort het intensief poetsen […]

Bakker Professional, totaalinrichter voor horeca en instellingen te Berlikum, en GR Europe, verkoper van reinigingssystemen voor keukenmaterialen in horeca en grootkeukens te Velsen, werken sinds kort samen. Bakker Professional is leverancier geworden van GR-systemen voor de horeca- en grootkeukens in Friesland. Het GR-systeem maakt keukengerei ‘nieuw’ en schoon. Volgens de firma’s behoort het intensief poetsen en boenen van keukengerei, pannen, gasbranders en luchtfilters daarmee tot het verleden. Het systeem werkt volledig automatisch en het principe is simpel. In een dubbelwandige, roestvrijstalen dompeltank wordt leidingwater op een temperatuur van 85°C gebracht. Aan het hete water wordt een huidvriendelijk poeder toegevoegd. Dit poeder weekt het vuil los en maakt alles schoon. Het blijft een maand actief, waarna het systeem zelf aangeeft geleegd te moeten worden. Legen en reinigen van de binnenzijde van de tank gebeurt automatisch.

Voor informatie: Bakker Professional, Berlikum. Tel. (0518) 46 30 00.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels