nieuws

Slijpstaal

Horeca

Een nieuw product uit de Edgecraft slijpfamilie is het 100 procent diamant-slijpstaal Chef’s Choice EdgeCrafter. Volgens leverancier Homeij geeft de ovale vorm van het professionele aanzetstaal een groter slijpoppervlak tussen het mes en het diamanten slijpgebied dan een traditioneel aanzetstaal. Ook zouden de messen langer scherp blijven. Het heft heeft een gripvaste structuur en is […]

Een nieuw product uit de Edgecraft slijpfamilie is het 100 procent diamant-slijpstaal Chef’s Choice EdgeCrafter. Volgens leverancier Homeij geeft de ovale vorm van het professionele aanzetstaal een groter slijpoppervlak tussen het mes en het diamanten slijpgebied dan een traditioneel aanzetstaal. Ook zouden de messen langer scherp blijven. Het heft heeft een gripvaste structuur en is zowel voor links- als rechtshandigen geschikt.

Voor informatie: Homeij, Oisterwijk. Tel. (013) 523 83 00.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels