nieuws

Themadag rendementsverbetering

Horeca

De sector fastfood- en ijsbedrijven (IJsfrica) organiseert op 11 december een landelijke themadag voor cafetariahouders. Het thema is rendementsverbetering.

Dat maakt sectormanager Bas van Osta bekend. De bijeenkomst is in het PSV-stadion in Eindhoven. Aanwezige cafetariahouders krijgen de mogelijkheid het stadion na afloop van de bijeenkomst te bezichtigen. Vier sprekers geven cafetariahouders concrete tips over rendement waarmee ze aan de slag kunnen, aldus Van Osta. Trendwatcher Anneke Ammerlaan vertelt hoe zij het ‘snacken in de toekomst’ziet. Dik Folmer van de vakschool Wageningen licht het traject Hoger Rendement Horeca toe. Harry Smeets, directeur van bakwandenfabrikant Perfecta in Kamerik geeft tips voor ‘slim inkopen van de belangrijkste apparatuur’. Peter Hagenaars van Koninklijk Horeca Nederland (KHN) legt uit dat ‘u beter uit bent met minder (dure) energie’. De themadag is alleen toegankelijk voor leden van KHN. Zij krijgen een uitnodiging toegestuurd.

Inlichtingen bij Bas van Osta (0348) 48 94 68.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels