nieuws

Trend salades van Fano

Horeca

Van deze salades zijn acht verschillende soorten verkrijgbaar: Italiaanse pastasalade, fruits-de-mer salade, Mediterrane aardappelsalade, Griekse fêtasalade, komkommersalade zoet-zuur, witte kool salade met paprika, taboulé en pasta zalmsalade. De salades hebben een grove structuur met herkenbare ingrediënten. Ze zijn geschikt voor buffetten en saladebars als maaltijdcomponent, voorgerecht of snack. Salades mignon zitten in een doorzichtige en […]

Van deze salades zijn acht verschillende soorten verkrijgbaar: Italiaanse pastasalade, fruits-de-mer salade, Mediterrane aardappelsalade, Griekse fêtasalade, komkommersalade zoet-zuur, witte kool salade met paprika, taboulé en pasta zalmsalade. De salades hebben een grove structuur met herkenbare ingrediënten. Ze zijn geschikt voor buffetten en saladebars als maaltijdcomponent, voorgerecht of snack. Salades mignon zitten in een doorzichtige en verpakking van 900 gram. FanoFineFood geeft meer informatie via telefoonnummer (0516) 56 88 99.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels