nieuws

Twee cafetaria’s op nominatie ‘Leerbedrijf van het jaar

Horeca

Cafetaria Emco in Gouda en Kwalitaria Gasseling in Wehl zijn samen met grandcafé L’Opera in Amsterdam genomineerd voor de titel ‘Leerbedrijf van het Jaar’.

De drie bedrijven vallen onder de categorie ‘café, bar, discotheken en fastfood.’ Op 10 januari maakt de wedstrijdorganisator, LOBHTV in Zoetermeer, bekend wie de onderscheiding krijgt. Dat gebeurt tijdens een boottocht in Amsterdam. De drie genomineerden zijn voorgedragen door consulenten van het LOBHTV in de regio. Een commissie van afgevaardigden van de vier leerbedrijven van 2000 en de sociale partners hebben uiteindelijk de genomineerden uitgekozen.Naast de categorie voor café, bar, discotheken en fastfood is er nog een wedstrijdafdeling voor hotel en restaurants.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels