nieuws

Vergadering Kwalitaria uitgesteld

Horeca

De landelijke ledenbijeenkomst van cafetariaformule Kwalitaria in Haarsteeg is op 4 december niet doorgegaan. Dat bevestigt Kwalitaria-voorzitter Ger Quaden.

Wat de reden is voor het aflasten van de vergadering in Haarsteeg, wil hij niet zeggen. Volgens Theo Janssen, hoofd formulebeheer van de keten, duren de onderhandelingen met grossiersketen VEN langer dan gepland. Meer wil Janssen niet kwijt. Het Kwalitaria-bestuur maakte in het najaar bekend dat ze wilde gaan samenwerken met VEN. Tot eind van het jaar loopt het contract met grossiersketen CVK (Combinatie van Kwaliteitsgrossiers). Of er voor het einde van het jaar nog een akkoord komt over de samenwerking met VEN, kon Quaden niet zeggen. ‘December is een moeilijke maand. Een commissie van vooraanstaande leden is er heel hard mee bezig.’ Wat nu nog een struikelblok is in de onderhandelingen over het contract, daar laten beide zegsmannen van Kwalitaria zich niet over uit. ‘Dat er iets ernstigs aan de hand is, kan ik niet ontkennen’, laat Quaden zich ontvallen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels