nieuws

Vers Frans brood zonder oven

Horeca

Het brood is kant-en-klaar en hoeft alleen te worden ontdooid. De kwaliteit van het brood blijft optimaal bij een bewaartijd tussen de 15 en 24 uur, aldus Délifrance. Na 48 uur is het brood ook nog geschikt voor consumptie, maar dan heeft het drie minuten opwarmtijd in de oven nodig. Als u het brood gedeeltelijk […]

Het brood is kant-en-klaar en hoeft alleen te worden ontdooid. De kwaliteit van het brood blijft optimaal bij een bewaartijd tussen de 15 en 24 uur, aldus Délifrance. Na 48 uur is het brood ook nog geschikt voor consumptie, maar dan heeft het drie minuten opwarmtijd in de oven nodig. Als u het brood gedeeltelijk ontdooit, belegt en verpakt, is het nog twee dagen in de koeling houdbaar. Mocht het onverwacht druk zijn in uw zaak, dan is drie minuten voldoende om het niet ontdooide brood in de heteluchtoven op te warmen. Het assortiment bestaat uit petit pain (45 gram), pain sandwich (80 gram) en demi (halve) baguette (120 gram). Meer informatie is verkrijgbaar bij Délifrance in Ridderkerk, telefoon (0180) 48 51 66.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels