nieuws

BBB mooier en groter dan ooit

Horeca

De BBB in Maastricht is dit jaar met 30.000 m2 beursvloer niet alleen groter dan tevoren, ook lijken de exposanten extra hun best gedaan te hebben zich te presenteren aan het publiek. ‘Het ontbreken van de EFFF is ruimschoots gecompenseerd’, merkte een beursganger op.

De 47e editie van de horecabeurs in het MECC in Maastricht is dit jaar voor het eerst zonder de European Fine Food Fair (EFFF). Deze culinaire beurs vindt later plaats.In totaal zijn er 325 standhouders op de BBB aanwezig. Zij lijken flink uit te pakken op de Maastrichtse beurs. Zo maken de exposanten optimaal gebruik van de hoogte van de expositieruimte. Wellicht had dit ook te maken met het feit dat de gangpaden door de organisatie smaller waren gemaakt, in verband met ruimtegebrek. De stands zagen er over het algemeen behoorlijk ‘gelikt’ uit.Verder zijn de bierbrouwers ook weer van de partij dit jaar. Eens in de twee jaar geven zij acte de présence op de BBB. Daarnaast is er wederom een Belgisch Speciaalbierenplein.

Reageer op dit artikel