nieuws

EFFF: niveau belangrijker dan omvang

Horeca

De in oktober te houden vakbeurs voor topgastronomie EFFF, dit jaar voor het eerst losgekoppeld van de BBB, heeft niet de pretentie een zeer grote beurs te worden. Wel iets groter dan tot nu toe het geval was, maar er zal slechts sprake zijn van een bescheiden groei, zegt Gaby Dings van het MECC.

Tijdens de laatste gecombineerde beurs was voor de EFFF zo’n 2500 m2 ingeruimd voor exposanten. Dat zal straks 4000 m2 zijn. ‘Omvang is niet zo belangrijk, wij hechten meer waarde aan kwaliteit. Ons streven is het allerhoogste niveau binnen te halen.’ Het MECC denkt daarbij vooral aan het uitwisselen van vakkennis door middel van demonstraties.Het is nadrukkelijk de bedoeling van de beursorganisatie ook buiten Nederland exposanten te werven. ‘Je moet dan vooral denken aan landen als België en Frankrijk.’De EFFF staat gepland van 1 tot en met 3 oktober 2001.

Reageer op dit artikel