nieuws

Gasseling en Savarijn: Leerbedrijven 2001

Horeca

Gasterij Gasseling in Wehl en Restaurant Het Savarijn in Nijmegen zijn uitgeroepen tot Leerbedrijven van het jaar 2001. Gasterij Gasseling won de prijs in de sector Fastfood/Cafe/Bar/Discotheek. Restaurant Het Savarijn werd eerste in de categorie Hotel/Restaurant.

De verkiezing werd in opdracht van de sociale partners in de horeca georganiseerd door het Landelijk Orgaan Beroepsonderwijs Horeca, Toerisme en Voeding (LOB HTV). De competitie heeft tot doel de waarde te benadrukken die leerbedrijven voor de horeca hebben. Een jury beoordeelde per categorie een drietal genomineerde bedrijven op criteria als betrokkenheid bij het opleidingsproces, visie op opleiden, opleidingsklimaat en opleidingsresultaten. De bekendmaking van de winnaars vond op woensdag 10 januari plaats tijdens een rondvaart door het Amsterdamse havengebied.

Reageer op dit artikel