nieuws

Kurhaus hotel genomineerd

Horeca

Voor de eerste keer maakt een horecabedrijf, namelijk het Kurhaus in Scheveningen, kans op de titel ‘all over Leerbedrijf van het Jaar 2001’. Het hotel is samen met twee andere bedrijven hiervoor genomineerd.

Het Kurhaus in Scheveningen is vorig jaar uitgeroepen tot Leerbedrijf van het Jaar in de sector hotel/restaurant. Dit jaar werd het hotel door het Landelijk Orgaan Beroepsonderwijs Horeca Toerisme en Voeding (LOB HTV) voorgedragen voor de titel ‘all over Leerbedrijf van het Jaar 2001’. Samen met twee andere bedrijven strijdt het hotel op 24 januari om deze titel. Tijdens de Beroepenmarkt die in de Jaarbeurs in Utrecht plaatsvindt, zal minister Hermans de prijs aan de winnaar uitreiken.
Deze wedstrijd wordt georganiseerd door het Centraal Overleg Landelijk Organen (COLO). Hieronder vallen de 21 afdelingen van het Landelijk Orgaan Beroepsonderwijs (LOB) die jaarlijks het Leerbedrijf van het Jaar benoemen. Uit deze Leerbedrijven wordt uiteindelijk een ‘all over’ winnaar bepaald. Doel van de wedstrijd is het benadrukken van de waarde van leerbedrijven.

Reageer op dit artikel