nieuws

Wintertijd: stamppottentijd

Horeca

Wintertijd: stamppottentijd. Boerenkoolstamppot, hutspot en zuurkoolstamppot. Bereid op basis van aardappelen, groenten, verse room, volle melk, peper en zout en zonder toevoeging van vlees. Deze maaltijden kunnen dus ook aan vegetariërs geserveerd worden. De basis kan verder worden verrijkt met vlees. De stamppotten zijn per 2 kg verpakt. Nieuw in het assortiment is verse aardappelpuree. […]

Wintertijd: stamppottentijd. Boerenkoolstamppot, hutspot en zuurkoolstamppot. Bereid op basis van aardappelen, groenten, verse room, volle melk, peper en zout en zonder toevoeging van vlees. Deze maaltijden kunnen dus ook aan vegetariërs geserveerd worden. De basis kan verder worden verrijkt met vlees. De stamppotten zijn per 2 kg verpakt. Nieuw in het assortiment is verse aardappelpuree. ‘Zacht, luchtig en glad, zoals aardappelpuree hoort te zijn’, zegt Robert Gruben van Peka Kroef. Stamppotten en puree zijn gekoeld vier weken houdbaar en na openen van de verpakking nog tenminste vier dagen te gebruiken.

Voor informatie: Peka Kroef, Odiliapeel. Tel. (0413) 27 92 79.

Reageer op dit artikel