nieuws

Innovaties

Horeca

Eén keer in de zes jaar introduceert Hobart Foster Holland nieuwe koelkasten. In 2001 is het weer zover. De Premier en de Gastro Pro zijn de nieuwe lijnen op het gebied van koel- en vrieskasten. Ze zijn ontstaan uit een combinatie van innovaties.De dubbele wand van de Premier zorgt voor een optimale verdeling van de […]

Eén keer in de zes jaar introduceert Hobart Foster Holland nieuwe koelkasten. In 2001 is het weer zover. De Premier en de Gastro Pro zijn de nieuwe lijnen op het gebied van koel- en vrieskasten. Ze zijn ontstaan uit een combinatie van innovaties.
De dubbele wand van de Premier zorgt voor een optimale verdeling van de koude lucht, de gepatenteerde thermische onderbreking voor een beter rendement. De Premier heeft een meertalig (ook Nederlands) regelpaneel met o.a. zes alarmeringen. Zowel de Premier als de Gastro Pro is beschikbaar in een gastronorm- en een niet-gastronormuitvoering. Alle kasten zijn aan de buitenkant afgewerkt in een volledig Optisheen roestvaststaal 304.

Voor informatie: Hobart Foster Holland, Woerden. Tel. (0348) 46 26 26. Www.hobartfoster.nl.

Reageer op dit artikel