nieuws

Internetsite voor chefkoks

Horeca

Sinds eind oktober is de internetsite www.couvert.nl in de lucht. De site is bedoeld voor koks en restaurateurs en biedt informatie op culinair gebied maar ook praktische informatie op zakelijk gebied.

Couvert.nl bevat onderwerpen als recepten, techniek, ambiance, personeel, hygiëne en geld verdienen.Het lidmaatschap is gratis, maar wel exclusief voorbehouden aan (chef-)koks en restaurateurs in Nederland.
Leden krijgen gratis proefpakketten van een aantal producten, gekoppeld aan zo’n 400 professionele recepten.Couvert.nl is een initiatief van Van den Bergh Nederland bv/Uniquisine in nauwe samenwerking met DiverseyLever, Hakvoort Horeca bv, Homint bv, IgloMora Groep, Koninklijke Van Kempen & Begeer bv, McCain Foods Holland bv, Rabobank Nederland, Start Holding bv en SVH.

Reageer op dit artikel