nieuws

Is er nieuws van de scholen?

Horeca

Op 6 april verschijnt in Misset Horeca voor het eerst een uitneembare bijlage van acht pagina’s voor leerlingen en studenten in het horecaberoepsonderwijs.

In de bijlage, getiteld Menjoe, wordt ingegaan op uiteenlopende onderwerpen die voor de student interessant zijn. Zaken waar ze nu mee te maken hebben (hoe ga ik om met examenvrees?) en onderwerpen over carrière maken in de horeca. De redactie is in handen van Misset Horeca.
Menjoe wordt gemaakt in opdracht van het SVH Onderwijscentrum in Zoetermeer. In september en december verschijnen nog twee edities. De oplage is circa 30.000 stuks.
Voor het blad, dat ook op scholen los wordt verspreid, zoekt de redactie informatie over boeiende activiteiten die op scholen gebeuren. Daarom doen wij een oproep aan studenten en docenten. Hebben jullie nieuws van de school? Zijn er studenten die iets bijzonders hebben gepresteerd? Laat het ons weten. Stuur de informatie naar Menjoe, t.a.v. Jaap de Graaf, Salemate 24, 7006 CC in Doetinchem. E-mail: jaap.de.graaf@wxs.nl.

Reageer op dit artikel