nieuws

Korsakoff: extra nooduitgangen

Horeca

Ruim een week nadat discotheek Korsakoff in Amsterdam op last van de gemeente werd gesloten, wordt alles op alles gezet om het bedrijf brandveiliger te maken.

Een aannemer is op dit moment bezig de dancing te voorzien van extra nooduitgangen, zo laat de eigenaar weten.
De gemeente Amsterdam bracht twee weken geleden een lijst naar buiten met veertien uitgaansgelegenheden die volgens onderzoek van twee jaar geleden niet brandveilig zouden zijn. Op de lijst worden naast Korsakoff ook Escape, Odeon en iT genoemd. Zij moeten op korte termijn een reeks maatregelen treffen die de bedrijven brandveiliger moeten maken. Overigens moest alleen Korsakoff de deuren sluiten, omdat daar volgens de gemeente de brandveiligheid ver beneden de maat is. Wanneer Korsakoff weer open kan is niet duidelijk.

Reageer op dit artikel