nieuws

MH nr. 6 BBB ook zonder efff druk bezocht

Horeca

De 47e editie van de horecavakbeurs BBB in het MECC in Maastricht is naar volle tevredenheid verlopen.

De oudste horecavakbeurs van Nederland trok in vier dagen tijd 32.474 bezoekers. In 1999, toen de grote Nederlandse bierbrouwers en enkele aanverwante A-merken ook aanwezig waren, waren dat er 34.676. Daarbij moet opgemerkt worden dat in 1999 gelijktijdig met de BBB de European Fine Food Fair (EFFF) plaatsvond, waarvoor zo’n 5500 gecombineerde entreekaarten BBB/EFFF werden verkocht. De BBB als zelfstandige vakbeurs heeft daarmee zowel in bezoekersaantal als in beursoppervlakte een groei gerealiseerd. In 2000 (zonder de aanwezigheid van de grote Nederlandse bierbrouwers) waren er 23.302 bezoekers op de BBB.

Reageer op dit artikel