nieuws

Opsporingsbericht Van der Valk op tv

Horeca

De politie in Wijchen hoopt met een opsporingsbericht maandagavond op televisie meer informatie te krijgen over de mogelijke verblijfplaats van de 58-jarige Corrie van der Valk-Kock uit Nederasselt. De vrouw, lid van de bekende horecafamilie, is sinds 7 januari spoorloos.

Haar familie alarmeerde pas na drie weken de politie, omdat de vrouw wel vaker zonder enig bericht een poosje met vakantie ging. Ditmaal had zij op 7 januari ’s morgens nog contact met haar echtgenoot, van wie zij gescheiden leeft. Het staat niet vast dat Corrie van der Valk echt met vakantie is gegaan, aldus een woordvoerder van de politie. Een rechercheteam heeft de omgeving van de woning onder andere met speurhonden en een helikopter afgezocht. In de vijver in de tuin is gedregd. Er is een buurtonderzoek gehouden in het dorp. Tot nu toe heeft geen enkele zoektocht resultaat gehad. De familie houdt rekening met een ongeluk. De politie sluit, zegt een woordvoerder, nog geen enkele mogelijkheid, waaronder een misdrijf, uit.

Reageer op dit artikel