nieuws

Reserveringssysteem voor restaurants

Horeca

ResWeb, distributeur van QuadraNet, introduceert een volledig geautomatiseerd restaurantreserveringssysteem onder de naam resV3. Geschikt voor druk bezochte restaurants die hun reserveringsmogelijkheden willen optimaliseren. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken, berekent en maximaliseert resV3 het aantal couverts.Volgens Bart Oudega van ResWeb gaat het om een gebruiksvriendelijk systeem. Het toont een overzicht van de capaciteit […]

ResWeb, distributeur van QuadraNet, introduceert een volledig geautomatiseerd restaurantreserveringssysteem onder de naam resV3. Geschikt voor druk bezochte restaurants die hun reserveringsmogelijkheden willen optimaliseren. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken, berekent en maximaliseert resV3 het aantal couverts.
Volgens Bart Oudega van ResWeb gaat het om een gebruiksvriendelijk systeem. Het toont een overzicht van de capaciteit van de zaak, met daarnaast een alternatief in de vorm van een ander tijdstip, een ander restaurant of een plaats op de wachtlijst. Het onnodig ‘nee verkopen’ behoort naar zijn zeggen tot het verleden.
Restaurantketens of samenwerkingsverbanden kunnen ervoor kiezen de reserveringen op één locatie aan te nemen. Hierdoor kan optimaal gebruik worden gemaakt van de beschikbare plaatsen bij de aangesloten bedrijven. ResV3 biedt ook een klantendatabase, zodat gegevens worden vastgelegd vanaf het eerste bezoek van de gasten.
Voor restaurateurs die nog verder willen gaan, biedt ResWeb de mogelijkheid via internet reserveringen aan te nemen. Met deze internetmodule kan een restaurant zich aansluiten bij een onbeperkt aantal websites. Geplaatste reserveringen via internet worden automatisch in het systeem van de restaurateur bijgewerkt.

Voor informatie: ResWeb, Den Haag. Tel. (070) 392 08 96. Www.quadranet.co.uk.

Reageer op dit artikel