nieuws

Tien tips na opsporingsbericht

Horeca

Na de uitzending van Opsporing Verzocht over de vermiste Corrie van der Valk zijn maandagavond tien tips binnengekomen bij de politie. De vrouw, lid van de bekende horecafamilie, is sinds 7 januari spoorloos.

Een woordvoerder van de politie wist dinsdag niet of de ‘gouden tip’ is binnengekomen. Het gaat vooral om tips van mensen die menen de vrouw ergens te hebben gezien. ‘Hier gaan we in ieder geval op door, maar het kan ook leiden tot niets. Ervaring leert dat het aantal tips over verdwijningen heel erg wisselt’, aldus de woordvoerder.
De politie gaat opnieuw onderzoek doen in de omgeving van de woning van Corrie van der Valk. Eerder onderzocht ze al uitgebreid in en rond het huis. Daarbij werden onder meer speurhonden ingezet.

Reageer op dit artikel