nieuws

Trends en discussies op BBB

Horeca

Gedurende vier dagen wordt vanaf het podium in de stand van Misset Horeca op de BBB in Maastricht een uitgebreid programma gepresenteerd.

Maandag en dinsdag is er om 13.00 uur een wijn-spijsproeverij met medewerking van Jan van Lissum. Maandag om 15.00 uur wordt er gediscussieerd met een aantal kopstukken uit de Maastrichtse hotellerie. Paul Rinkens, Camille Oostwegel, Anja Loijens en Wilco de Jong praten over de toeristische toekomst van Limburg. Dinsdag presenteert Dick Wildeman om 15.45 uur een aantal prominente proevers in zijn Rondje Bier. Woensdag om 14.00 uur praat een panel onder leiding van Anneke van Ammerlaan over trends in restaurants, en om 16.00 uur is er een discussie over brandveiligheid. Donderdag tenslotte presenteert Milo Berlijn zijn workshop ‘levendig bedienen’ en praat de redactie om 15.00 uur met topkoks over de sterren van Michelin.

Reageer op dit artikel